Leverans

Avrop - gör din leveransbokning

När du köper plantor måste beställningen följas av att du bokar leverans senast 10 dagar innan du ska hämta plantorna eller få dem direktlevererade. Det är en rutin vi har som säkerställer att du verkligen får det du vill ha, när du vill ha det till den plats som passar dig bäst.

När du gör din leveransbokning har du möjlighet att boka leverans av hela eller delar av din beställning, vilket kan vara bra med tanke på att det kan vara lång tid mellan beställning och leverans.

Bekräftelse

Vid leveransbokningen kan du också att justera vilken vecka du vill ha din leverans. Förutsättningarna för din plantering kan ju ha ändrats, exempelvis på grund av väder. Givetvis kan du också välja leveranssätt och ändra om det är en ny kontaktperson som vi bör känna till.

När du gjort till avrop, din leveransbokning, med oss får du en bekräftelse via epost. Allt för att du ska känna dig trygg med att du får vad du vill ha.

Leveransbokningen gör du enklast via Plantwebben eller via avropsmall.

Beställ dina plantor här

På Plantwebben väljer du själv vilka plantor vi erbjuder för ditt område och kan enkelt lägga din beställning. 

Gå till plantwebben

Våra kundansvariga har lång erfarenhet, kompetens och god kännedom om lokala förhållanden. De hjälper dig att hitta rätt sorts planta.

Kontakta kundansvariga

Avrop

Vid avrop var vänlig och använd en av mallarna nedan och skicka mallen till avrop.direkt@skogsplantor.se