Ledig tjänst - Reparatör/tekniker till Kilåmons plantskola

Känner du dig redo för nya utmaningar i ett företag med stark framtidstro? Sök då jobbet som Reparatör/Tekniker på vår plantskola i Kilåmon.

Om tjänsten

Kilåmons plantskola producerar årligen ca 42 miljoner plantor. Produktionen, det vill säga sådd odling- och packning sker i en industriell miljö.

Vi söker dig som kan utföra underhåll och reparationer av bevattningsramper, pumpsystem värmeanläggningar och växthus mm. Du kommer i samråd med platschefen att planera och ansvara för att odlingsutrustningen är i fullgott skick. Det handlar om förebyggande service inför driftsättning och speciella moment under säsongen, eller mer akuta felsökningar och reparationer som utförs under de driftstopp som uppstår när något går sönder. Du kommer även att jobba med andra arbetsuppgifter som förekommer på en plantskola. Svenska Skogsplantor jobbar enligt ett certifierat kvalitetsledningssystem och är känt för att hålla en hög och jämn kvalitetsnivå. Ditt arbete bidrar till kreativa, säkra lösningar samt vår strävan till ständiga förbättringar.
Läs mer/ansök tjänsten. Sista ansökningsdag 10/2.
Publicerad: 2019-01-30