Lediga tjänster hos Svenska Skogsplantor

Svenska Skogsplantor Lediga tjänster

Just nu söker vi en odlingsledare och reparatör till Vibytorp samt en medarbetare till Fröstationen i Lagan.

Odlingsledare till plantskolan i Hallsberg

Plantskolan i Vibytorp är långt ifrån hur en plantskola såg ut för bara några år sedan. Produktionen sker idag i en högteknologisk industrimiljö med robotar och linjer som utför många kritiska arbetsmoment under begränsade tidsfönster. I många fall handlar det om teknologi, utrustning och arbetssätt som ligger i absolut framkant i branschen.

På plantskolan är vi ett gäng med god sammanhållning som värderar varandras åsikter, och som vet att trivsel är grunden för att resultatet ska bli bra på jobbet. Välkommen till oss.

Läs mer om tjänsten och ansök här

Reparatör till plantskolan i Hallsberg

Vi söker dig som kan utföra service och reparationer av våra linjer och maskiner. Det handlar om förebyggande service inför driftsättning och ett speciellt moment i säsongen eller mer akuta reparationer som utförs under de driftstopp som uppstår när något i linjerna går sönder. Vidare kommer du att arbeta med reparationer av andra delar av verksamheten såsom bevattningsramper, långnattsanläggningar och växthus. Du kommer tillsammans med  platschefen och övriga medarbetare planera och ansvara för att plantskolan är i fullgott skick. I de fall där det krävs kommer du även att jobba med andra arbetsuppgifter som förekommer på en plantskola. Svenska Skogsplantor jobbar enligt ett certifierat kvalitetsledningssystem och är känt för att hålla en hög och jämn kvalitetsnivå. Ditt arbete bidrar till kreativa lösningar samt vår strävan till ständiga förbättringar.

Läs mer om tjänsten och ansök här

Medarbetare till fröverksamheten i Lagan

Nu söker vi en ny medarbetare till vår fröenhet i Lagan, några mil från Växjö, i Småland. På fröenheten är vi ett gäng på 8 medarbetare som har god sammanhållning, värderar varandras åsikter, och som vet att trivsel är grunden för att resultatet ska bli bra på jobbet.

Frö är basen för Svenska Skogsplantors plantproduktion och grunden för det som sedan ska bli en växande, välmående skog. Svenska Skogsplantor har 110 fröplantager, runt om i Sverige, från Tomelilla i söder till Boden i norr. På dessa plantager plockar vi kottar ur vilka fröet tas fram i vår fröstation i Lagan.

Läs mer om tjänsten och ansök här

Publicerad: 2018-06-29