Lediga tjänster på Vibytorps plantskola i Hallsberg

På Vibytorps plantskola i Hallsberg utvecklas verksamheten ständigt. Vi är ett gäng med god sammanhållning som värderar varandras åsikter, och som vet att trivsel är grunden för att resultatet ska bli bra på jobbet.

Plantskolan i Vibytorp är långt ifrån hur en plantskola såg ut för bara några år sedan. Produktionen sker idag i en högteknologisk industrimiljö med robotar och linjer som utför många kritiska arbetsmoment under begränsade tidsfönster. I många fall handlar det om teknologi, utrustning och arbetssätt som ligger i absolut framkant i branschen.

Odlingsledare till Vibytorps plantskola

Vi söker nu en skicklig odlare till ett spännande och viktigt uppdrag. Dina arbetsuppgifter kommer att innebära planering och ledning av odlingen av gran och tall i växthus och på friland. 

Läs mer om tjänsten och ansök här

Plantskolearbetare till Vibytorps plantskola

Vi söker dig som är intresserad av odling och du får gärna ha god datorvana. Du kommer bland annat att arbeta med vår odling men även vid vår sålinje, packmaskin och behandlingslinje. Även andra arbetsuppgifter som förekommer på en plantskola kommer att ingå i arbetet.

Läs mer om tjänsten och ansök här